19.12.2014 10:18

Krásné Vánoce

    Letoší Vánoce jsou pro nás skutečně kouzelné. 

    Nejprve nám přinesly spoustu nových kamarádů ze Základní školy a mateřské školy Rybná nad Zdobnicí. Společně se žáky prvního stupně jsme absolvovali Zimní pobyt v Neratově. Všem se tam moc líbilo, počasí nám přálo, co více si přát.  Fotografie v Galerii. 

    ŠKODA AUTO nám pod stomeček nadělila kuličkový bazének. Jsme jim za to moc vděčni, nebude dělat radost jen nám ale i dětem z mateřské školky. 

   Kouzelný Dědeček přišel k nám do školy a nadělil opět spoustu dárků. Bylo to již podruhé, ale jeho návštěva je vždy tak skromná a nenápadná, že jsem na něj poprvé uplně zapoměl. Jeho pomoc je ale obrovská. Díky němu máme novou kuchyňku pro děti, židle do jídelny a mnoho dalších her a pomůcek. Je to prostě kouzelný Dědeček. Děkujeme. 

Ing. Ladislav Dědeček

Ing. Ladislav Dědeček

    Firma DIBAQ Žamberk se rozhodla věnovat výtěžek z každoroční tomboly právě naší škole. Požádali nás, abychom se přijeli představit, tak jsme sebrali naše pěvecké a básnířské talenty a dlouho nacvičované vystoupení předvedli pro všechny zaměstnance. Doufáme, že se líbilo Za velkou pomoc opravdu velmi děkujeme. 

    Přejeme Vám všem, co nás máte rádi, krásné Vánoce a dobrý další rok. 

    PF 2015

—————

Zpět


Kontakt

Základní škola speciální Neratov

Bartošovice v Orl. h. 119
517 61
IČO 02693542


Mgr. Bronislava Havlíková
ředitelka školy
tel: 733 146 672
zřizovatel: Sdružení Neratov, z. s.
www.neratov.cz